Tízezren ünnepeltünk Sóstón
Közélet

Tízezren ünnepeltünk Sóstón

Legalább tízezren voltak kint szombaton kora estétől a Sóstó partján, ahol az augusztus huszadikai program könnyűzenei része zajlott. Az óriási érdeklődés nemcsak a fellépőknek, a Fresh lányoknak, a Hip-Hop Boyz-nak és Betty Love-nak szólt, hanem annak a tűzijátéknak is, amelyet nagyon sokan vártak már. A negyedórás égi parádé után is ezrek maradtak bulizni.

 
 
Méltó befejezése volt az új kenyér ünnepének az a program, amely a Sóstó partjára csábította a halasiakat és a környéken élőket. A Tegnapi Emberek és a Rocklife koncertje alatt is folyamatosan érkeztek a vendégek, mire a Fresh-lányok színpadra álltak, már ezrek voltak kint a szabadtéri rendezvényen.
A Hip-Hop Boyz fellépése alatt még tovább nőtt a tömeg, a rajongók pedig között fotót és dedikálást szerettek volna a kedvencektől.
Mire elérkezett a kilenc óra és a tűzijátékra vártunk, legalább tízezren voltak már a Sóstó partján. A negyedórás égi parádé több emlékezetes pirotechnikai trükköt hozott.
 
Az éjjel soha nem érhet véget - énekelték ezrek Betty Love slágerét, a foci EB híres dala mellett a népszerű énekesnő elhozta az összes ismert számát. A tömeg nem csökkent, mikor a Mandisco Team színpadra állt és belevágtak a zenébe, egyetlen embertengert lehetett látni a pódium előtt. A buli még ezekben a percekben is tart, apa és fia, Mándity István és Mándity Fábió vár mindenkit! Nagy buli van, volt és lesz is... (Köszönet az együttműködőknek, a Sóstó Beach Szabadidő Parknak, a rendőrségnek, a tűzoltóságnak, a Kiskunhalasi Önvédelmi és Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesületnek!, valamint a Halasi Városgazda Zrt-nek. És persze nektek, önöknek, akik ott voltak, ott voltatok több ezren ezen a varázslatos napon!))
Jáger Levente
Fotók: Anda Péter (GALÉRIA)